top of page

Book foredrag om Omnichannel 

Hvis du eller din virksomhed har brug for inspiration eller måske endda et velment spark bagi, så tøv ikke med at række ud til mig. På baggrund af min mangeårige erfaring med omnichannel marketing som både forfatter, foredragsholder og CXO i Agillic har jeg udviklet en række foredrag, som sikkert kunne være interessante.

Foredragene spænder fra det meget generelle omkring forbrugeradfærd anno 2021 til det mere dybdegående og involverende ift. hvordan virksomheder skal agere på disse nye præmisser. De dybdegående foredrag kan indeholde stor grad af involvering af deltagerne og endda forudgående arbejde med specialudviklede digitale spørgeskemaer.

Jeg er vant til at holde oplæg for både mindre grupper og i større forsamlinger og taler lige godt på Dansk og Engelsk.

Large-190912_S_Make_it_all_about_me_Rasmus_Houlind_005.jpg
190912_S_Make_it_all_about_me_Rasmus_Houlind_009.jpg

Read More

190912_S_Make_it_all_about_me_Rasmus_Houlind_007.jpg
Large-190912_S_Make_it_all_about_me_Rasmus_Houlind_002.jpg

Typiske Foredrag

Et fælles sprog om Omnichannel Marketing

For at kunne udrette store ting sammen - såsom at sætte kunden i centrum - er det vigtigt at tale samme sprog. Foredraget her fokuserer på at skabe et fælles sprog for deltagerne, så der kan samarbejdes effektivt om omnichannel på tværs af afdelinger. 

Hvad er omnichannel marketing?

Der hersker udbredt forvirring om, hvad omnichannel og omnichannel marketing er. Foredraget her giver deltagerne et klart overblik over betydningen af begreber såsom omnichannel, multichannel, cross-channel, CRM. 

Truslen fra Amazon og de internationale spillere

Kun 6 af de 8 mest populære netbutikker i Danmark er danskejede. De danske forbrugere sender i stadig stigende grad gigantiske summer ud af landet og i lommerne på udenlandske selskaber. Hvad skal danske virksomheder gøre, for at overleve truslen udefra? Hvordan skal fysiske og digitale kanaler spille sammen for at vinde kundernes loyalitet?

Er omnichannel også for B2B?

Omnichannel bølgen ruller ind over danske virksomheder. Ambitionerne er store og der snakkes længe om forbrugernes nye vaner. Men hvad med B2B? Hvorfor er omnichannel også en væsentlig faktor inden for B2B og hvordan skal udfordringen tackles ift. både store og små kundebaser?

helle.jpeg

Helle Fabiansen, CEO Kosmetik- & Hygiejnebranchen

”På Kosmetik- og hygiejnebranchens årsmøde havde vi fornøjelsen af at blive indviet i Rasmus Houlinds indsigter i vejen til succes med salg under/efter Corona. Vores branche har oplevet en kraftigt vækst i onlinehandel under Corona-lockdown og Rasmus satte med sin viden perspektiv på accelerationen af e-handel, digital markedsføring, valg af salgskanaler, om at eje sine kunder og omnichannel som svaret på det hele. Et inspirerende og perspektivrigt foredrag”

jun.jpeg

Jun Rosendahl, CEO i Apotekernes Amba

"Omnichannel og digital markedsføring er ikke kun stort på direktions-niveau, men også på bestyrelsesniveau. I bestyrelsen for Apotekets AMBA brugte vi derfor Rasmus som foredragsholder til at skabe en kvalificeret dialog om emnerne. Rasmus lykkedes til UG med at formidle både det store billede og hvilke muligheder vi som virksomhed bedst benytter os af for at lykkes."

galimir.jpeg

Galimir Georgiev, Global Head of Market & Customer Activation at Henkel

"We tasked Rasmus with doing an inspirational and motivational keynote to supply all marketing employees within the Henkel enterprise to get a common understanding and language about omnichannel. He solved that task 100% and shortly afterwards LinkedIn was buzzing with all the positive feedback!"

Eksempel fra stort live-foredrag!

I 2019 holdt jeg foredrag på den tyske konference DMEXCO i Köln. Mit foredrag blev lyttet til af ca. 350 deltagere. Se optagelse fra eventet nedenfor.

bottom of page